Vrei sa stergi datele din Biroul de Credit sau un imprumut?

 
Fie ca doriti sa stergeti datele din Biroul de Credit sau doriti sa aplicati pentru un imprumut, noi va putem ajuta. Va oferim un tutorial pentru stergerea datelor din Biroul de Credit GRATUIT deoarece stergerea datelor este un drept.

Oferim consultanta pentru aplicarea la un imprumut fie ca aveti restante in Biroul de Credit sau nu.

Alegeti varianta dorita:

Sterge date din Biroul de Credit

Credit nou pentru restantieri

Credit nou fara restante


Biroul de Credit este o societate infiintata in 2003, fiind o societate pe actiuni, actionari fiind 20 de Banci. Rolul acestei institutii este de a colecta date negative si pozitive despre clienti in vederea stabilirii bonitatii si folosirea lor la acordarea unor credite de catre banci sau institutii bancare.

Colectarea datelor in Biroul de Credit este facuta momentan doar pentru persoane fizice si sunt inregistrate atat datele negative cat si cele pozitive cu ajutorul caruia se va calcula un scor de credit (Scoring). Acest scor reprezinta cat de bun platnic este solicitantul.

Stergerea datelor din Biroul de Credit poate fi solicitata de catre orice persoana, insa va fi aprobata doar daca exista un motiv intemeiat sau daca persoana/solicitantul nu mai are produse bancare active si datele nu mai sunt necesare.

Situatii in care stergerea datelor este aprobata
Expira perioada de stocare a datelor. Stergerea se face in mod automat de catre Sistemul Biroului de Credit; Datele au fost prelucrate cu nerespectarea prevederilor legale. In acest caz, stergerea datelor se va face, la cererea intemeiata a persoanei vizate, de catre Participantul care le-a inregistrat; Biroul de Credit si/sau Participantii sunt obligati prin lege sa stearga datele inregistrate.