CoronaVirus nu inchide Bancile si nu afecteaza sistemul de creditare. Serviciul de creditare continua ca si pana acum.

Pandemia cauzata de virusul Corona nu opreste oferirea creditelor in Romania, Bancile avand lichiditati pentru a oferi imprumuturi. Unitatile Bancare au modificat programul de lucru pentru a corespunde cu normele in vigoare si preiau in continuare solicitari pentru imprumuturi. Timpul de raspuns este insa afectat in acest moment fiind scurtat programul de lucru, dar anticipand nevoia tot mai mare de imprumuturi credem ca timpul de raspuns va fi tot mai mare.

Intarzieri pentru raspunsul dosarului de creditare se regasesc atat pentru creditele ipotecare cat si...


pentru cele de nevoi personale. Raspunsul pentru un credit de nevoi personale poate depasi 7 zile, pe cand inainte era primit in 1-2 zile iar pentru creditele ipotecare poate depasi 6 saptamani, 3-4 fiind termenul anterior. Bine inteles acest lucru este diferit in functie de Banca si de fluxul lor de lucru.

Majoritatea Bancilor au adoptat amanarea ratelor sau anumite beneficii care sa ajute clientii sa streaca peste aceasta perioada. Cititi informatiile despre fiecare Banca: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-creditare/plata-ratelor-amanata-pana-in-luna-mai-in-functie-de-evolutia-pandemiei-perioada-se-poate-prelungi/