Stergerea datelor din Biroul de Credit 2019 – GRATUIT, online, in cateva minute [CLICK]

Biroul de Credit este o societate pe acțiuni care are ca acționari 25 de bănci. A fost creat de băncile comerciale în anul 2004, pentru a colecta informații privind piața creditelor acordate clienților persoane fizice.

Pentru a intra în baza de date a Biroului de Credite este necesară o restanţă de peste 30 de lei pe o perioadă de peste 30 de zile. Iar perioada de stocare a datelor este de patru ani pentru orice informaţie transmisă.

Din 2018 platforma oficiala permite gestionarea (modificarea, stergerea) datelor daca se indeplineste una din conditiile de mai jos:
– când datele au fost prelucrate ilegal (adică în alt scop...


decât în cel pentru care au fost colectate iniţial)
– când datele nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost prelucrate iniţial, dacă datele trebuie şterse pentru îndeplinirea unei obligaţii legale a participantului (cum ar fi, de exemplu, un act normativ), respectiv dacă persoana vizată se opune prelucrării, fără să existe motive legitime din partea Biroului care să impună totuşi acest lucru.

Stergerea datelor poate fi solicitata si in 2019, respectand tutorialul video pus la dispozitie inca de anul trecut pe site-ul nostru > http://creditcubuletinu.ro/credit-cu-buletinul-blog/stergere-modificare-accesare-date-din-biroul-de-credit-2018-tutorial-video/

Mai multe despre Biroul de Credit: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/blog/situatia-personala-din-biroul-de-credit-2018-eliberarea-situatiei-online-scor-fico/