Aplica online pentru AXI CARD ROMANIA – Card de credit pentru restantieri [CLICK]

Aplica online pentru cardul AXI si vei avea bani lunar pentru nevoile urgente instant. Axi Card accepta majoritatea situatiilor de restantier. Pentru detalii aplicati online.

Aplica online >>CLICK AICI<<

De ce sa alegi AXI Card:
– Aplici usor online sau la telefon
– Fara comision de emitere sau administrare
– Fara taxa de retragere de la la orice ATM
– Posibilitatea de a crea un istoric de creditare solid

Avantaje Axi-Card:
– Aplicare online, Obtii cardul tau de credit AXI usor si convenabil
– Aprobare la distanta, Primesti aprobarea la telefon
– Livrare gratuita, Primesti cardul de credit acasa
– Profil individual, Iti administrezi cardul tau de credit online

Dobanda pentru acest card este de numai 6% /luna, respectiv 0,2%/ zi si se aplica la suma utilizata (daca achitati obligatiile totale de plata in perioada de plata urmatoare datei la care ati utilizat creditul).

Ce comisioane are AXI Card?
Contrar altor produse de tipul cardului de credit, pentru cardul de credit Axi Card nu se percepe un comision anual de administrare, toate costurile de administrare fiind suportate integral de catre AXI Finance. Astfel, daca ai un card de credit Axi Card si nu il utilizezi, nu se vor aplica comisioane sau costuri suplimentare. Nu platesti comision la retragere numerar de la orice bancomat din Romania.

Pentru plata bunurilor si serviciilor cu cardul de credit Axi Card la POS, in Romania sau in strainatate la comerciantii unde este afisata sigla Mastercard, nu se percepe comision. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti lista de comisioane si tarife disponibila aici in format PDF.

Dobanda anuala efectiva aferenta cardului de credit Axi Card este de 86,92%.

Te sfatuim sa achiti integral suma utilizata de pe card in conformitate cu conditiile prevazute in contractul de credit, astfel calculandu-se doar dobanda contractuala si evitand aplicarea altor costuri suplimentare.

In cazul in care,...


luna curenta nu ai posibilitatea sa achiti toata suma folosita, te rugam sa achiti macar suma minima de plata. Pentru orice informatie sau nelamuriri te rugam sa ne contactezi si te ajutam cu orice informatie.

Limita de credit este determinata si stabilita in functie de venitul lunar, precum si de solvabilitatea clientului. Este acea suma de bani care ti se aproba ca si “imprumut” pe cardul de credit, este suma pe care poti sa o cheltuiesti si pe care trebie sa o platesti inapoi conform termenilor contractului tau.

Limita de credit maxima pentru cardul de credit AXI este de 6.000 Lei. Pana la aprobarea limitei de credit se face analiza solvabilitatii, in urma acestei analize se va aproba o anumita suma.

Se poate majora limita initiala?
Da, bineinteles. In vederea majorarii limitei de credit, clientul trebuie sa fi achitat cel putin suma minima de plata, la termen, in ultimele 3 luni.

Cand trebuie achitate obligatiile de plata din contract?

Perioada de plata in care trebuie sa achitati sumele utilizate de pe cardul de credit (impreuna cu dobanda contractuala aferenta) este cuprinsa intre data de 1 si 5 a lunii urmatoare datei utilizarii.

Toate taxele si cheltuielile pentru transferuri bancare vor fi suportate de catre clienti si vor fi in conformitate cu tarifele aplicate de bancile respective.

De exemplu, pentru achitarea obligatiilor de plata la terminalele de plata BCR nu se percepe comision, iar pentru platile efectuate la casieriile apartinand BCR, comisionul de plata ce va fi achitat de catre client va fi de 4 lei daca esti client BCR, respectiv 8 lei daca nu esti client BCR.

Este important sa iti achiti datoriile la timp ca sa nu inregistrezi intarzieri, daca nu ai suma totala luna curenta macar achita suma minima de plata asa nu vei avea probleme.

Aplica online >>CLICK AICI<<