Credit flexibil pentru IMM-uri chiar de la inceput – Solutii de finantare pentru orice firma, pfa etc

Daca sunteti in cautarea unui imprumut pentru firma dumneavoastra (srl, pfa, ii etc) noi deja avem solutia. Fie ca firma este la inceput de drum sau chiar doar idee, noi ne ocupam de partea financiara necesara.

De ce noi?
Ne place sa simplificam lucrurile si sa expunem toate costurile, fara clauze ascunse. Vei sti inainte de semnarea contractului exact cat vei plati. Ne plac agricultorii si in general oamenii muncitori, de aceea luam garantie chiar si terenuri arabile. Pe langa toate aceste avantaje, vom intelege ca in agricultura sau in alte domenii vei incasa in anumite perioade ale anului. Vom stabili plata ratelor atunci!

Doriti mai multe detalii? Nimic mai simplu! Completati datele online si va contactam noi! >>CLICK AICI<<

Creditul STANDARD
– Suma maximă ce poate fi acordată unui întreprinzător eligibil prin Creditul STANDARD este cuprinsă între 10.000 și 120.000 Lei. Rambursarea se face în rate lunare egale.
– Pentru Creditul STANDARD, ROMCOM percepe o dobândă anuală liniară de 12%. Dobânda rămâne neschimbată pe toată perioada de desfășurare a finanțării.
– Perioada de rambursare a Creditului STANDARD este între 3 și 60 de luni.
– După caz se poate acorda o perioadă de grație de până la 6 luni, inclusă în perioada de rambursare, timp în care se va plăti dobânda lunară.
– DAE (Dobânda Anuală Efectivă) este de 24.09% calculată pentru un credit standard de 120.000 Lei acordat pe o perioadă de 60 luni, fără perioadă de grație.

Creditul PUNTE
– Suma ce poate fi acordată unui întreprinzător eligibil prin intermediul Creditului PUNTE este cuprinsă între 10.000 şi 200.000 Lei. Atât tragerile cât şi rambursările se vor efectua în maxim 3 tranşe.
– Perioada de rambursare a Creditului PUNTE este între 3 și 12 de luni.
– DAE (Dobânda Anuală Efectivă) este de 19.98% calculată pentru un...


credit punte de 120.000 Lei acordat pe o perioadă de 12 luni, care se rambursează integral la finalul perioadei creditului.

Creditul FLEXIBIL
– Plafonul de creditare ce poate fi acordat unui întreprinzător eligibil prin intermediul Creditului FLEXIBIL este cuprins între 10.000 şi 120.000 Lei. Tragerea se poate face în una sau mai multe tranşe, pe bază de cereri. Dobânda şi comisionul de neutilizare se vor plăti lunar.
– Creditul FLEXIBIL se aprobă pentru o perioadă de 12 luni. La cererea clientului, creditul poate fi înnoit pentru o nouă perioadă de 12 luni, după o reanalizare a afacerii, garanţiilor şi a plafonului de creditare. Cererea de înnoire a creditului trebuie depusă cu cel puţin 30 de zile înainte de ultima scadenţă a împrumutului.
– DAE (Dobânda Anuală Efectivă) este de 19.98% calculată pentru un credit flexibil de 120.000 Lei, acordat pe o perioadă de 12 luni, care este tras integral la acordare și rambursat la scadența finală, după 12 luni, și la care ROMCOM percepe o dobândă anuală de 15% pentru suma utilizată şi un comision de neutilizare de 0% pentru suma neutilizată până la plafonul de creditare.

Creditul FĂRĂ RATE
– Suma ce poate fi acordată unui întreprinzător eligibil prin intermediul Creditului fără rate este cuprinsă între 10.000 şi 120.000 Lei. Rambursarea principalului se va face integral la sfârşitul perioadei de creditare, iar dobânda se va încasa în momentul acordării creditului pentru toată perioada de creditare.
– Perioada de rambursare a Creditului fără rate este între 3 și 12 de luni.
– DAE (Dobânda Anuală Efectivă) este de 17.65% calculată pentru un credit fără rate de 120.000 Lei acordat pe o perioadă de 12 luni.

Doriti mai multe detalii? Nimic mai simplu! Completati datele online si va contactam noi! >>CLICK AICI<<