SolutieCredit.Ro

Acasa | Despre| Cerere| Contact
Termeni si conditii
BaniBanca.Ro si SolutieCredit.Ro apartin SC Solutie Credit NET SRL, oferind solutii de creditare in functie de informatiile furnizate de client. Utilizand serviciile noastre sunteti de acord cu termenii si conditiile. Solutiile de creditare consta in prezentarea produselor de creditare oferite de partenerii nostri sau al unui produs ales in functiile de criteriile dorite.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC Solutie Credit NET SRL

SC Solutie Credit NET SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fără nici o informare prealabila.

SC Solutie Credit NET SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, SC Solutie Credit NET SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio eroare, inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea SC Solutie Credit NET SRL

Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata să contacteze SC Solutie Credit NET SRL pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit. Orice persoana care viziteaza site-ul www.solutiecredit.ro şi care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: (i) prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC Solutie Credit NET SRL in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; (ii) contactarea de catre un broker SC Solutie Credit NET SRL in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de catre societate (iii) transmiterea de catre SC Solutie Credit NET SRL, prin email, de buletine informative (Newsletter) cu privire la serviciile oferite de societate (a se vedea sectiunea Newsletter din site);(iv) realizarea de catre SC Solutie Credit NET SRL a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea sectiunea Cariera din site); (v) solutionarea de catre SC Solutie Credit NET SRL a cererilor, intrebarilor şi reclamatiilor adresate SC Solutie Credit NET SRL (a se vedea sectiunea Contact din site). In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

SC Solutie Credit NET SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul SC Solutie Credit NET SRL.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al SC Solutie Credit NET SRL.

Orice incercare de modificare a imaginii si/sau informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – SC Solutie Credit NET SRL, precum si realizarea de link-uri catre portalul SC Solutie Credit NET SRL, fara acordul scris prealabil al societatii, da dreptul SC Solutie Credit NET SRL sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.


>Pagina principala - AICI<
Alegeti produsul de creditare, aplicati online!

Informatii despre aplicarea la acest credit!
In partea de sus a paginii puteti vizualiza scurta descriere a produsului de creditare partener. Daca conditiile expuse va sunt potrivite, in josul paginii gasiti butonul ">Aplica online acum - Click AICI<". Prin apasarea acestui buton va vom redirectiona pe pagina partenerilor unde va trebui sa completati o cerere de creditare. Dupa comletarea cererii partenerii nostri va vor contacta cu toate detaliile. Important: anumite caracteristici ale produselor de creditare expuse pot suferi modificari. Toate detaliile va vor fi prezentate dupa completarea cererii de creditare.