Solicitati online o oferta de creditare pentru suma dorita pentru a compara mai usor ofertele si pentru a face alegerea cea mai potrivita, mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Ce putem oferi:

Valoare: 5000 – 23812 Lei
Perioada: 1 – 5 ani
Dobanda fixa: 9.9%
DAE: 11.74%
Comision analiza: 200 Lei

Pentru un credit in valoare de 20.000 lei, cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare (9.90%), contractat pe o perioada de 5 ani, platesti o rata lunara de 423,96 lei, numarul ratelor fiind 60. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 10,84%, costul total al creditului este 5.637,43 lei, iar valoarea totala platibila va fi de 25.637,60 lei. Perioada minima de rambursare a creditului este 12 luni, iar perioada maxima de rambursare a creditului este 5 ani.

Completati o cerere online pentru a primi o varianta de creditare >>CLICK AICI<<

Majoritatea restantierilor solicita un card de credit, credit pana la salariu sau orice...


alt tip de credit rapid. Aceste imprumuturi IFN sunt de obicei pe perioade scurte, se aproba in cateva ore fara adeverinta de venit pentru majoritatea persoanelor cu istoric negativ.

Avantaje si dezavantaje
Avantajul acestor imprumuturi este in primul rand acceptarea majoritatii restantierilor, documentele minime (de obicei o copie electronica a buletinului) si aprobarea rapida. Dezavantajul principal il reprezinta costul mai ridicat in comparatie cu un imprumut normal si ca dobanda poate fi diferita daca situatia solicitantului reprezinta un risc mai ridicat pentru IFN. Solicitati o oferta pentru un imprumut:

Completati o cerere online pentru a primi o varianta de creditare >>CLICK AICI<<

Citeste: Cum afli daca esti rau platnic, istoricul din Biroul de Credit si scorul FICO!

Credit restantieri salariati, credit restantieri pensionari, restantieri persoane fizice, restantieri firme, credit fara acte