Daca sunteti inregistrat in Biroul de Credit 2018 cu restante/istoric negativ, completati o cerere de creditare si unul din partenerii nostri recomandat in urma solicitarii va va oferi o solutie rapida. Majoritatea situatiilor in care istoricul este negativ sunt aprobate, insa fiecare caz este diferit.

Valoare: 5000 – 23812 Lei
Perioada: 1 – 5 ani
Dobanda fixa: 9.9%
DAE: 11.74%
Comision analiza: 200 Lei

Pentru un credit in valoare de 20.000 lei, cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare (9.90%), contractat pe o perioada de 5 ani, platesti o rata lunara de 423,96 lei, numarul ratelor fiind 60. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 10,84%, costul total al creditului este 5.637,43 lei, iar valoarea totala platibila va fi de 25.637,60 lei. Perioada minima de rambursare a creditului este 12 luni, iar perioada maxima de rambursare a creditului este 60 de luni.

Completati o cerere online pentru a primi o varianta de creditare >>CLICK AICI<<

Majoritatea restantierilor solicita un card de credit, credit pana la salariu sau orice alt tip de credit rapid. Aceste imprumuturi IFN sunt de obicei pe perioade scurte, se aproba...


in cateva ore fara adeverinta de venit pentru majoritatea persoanelor cu istoric negativ.

Avantaje si dezavantaje
Avantajul acestor imprumuturi este in primul rand acceptarea majoritatii restantierilor, documentele minime (de obicei o copie electronica a buletinului) si aprobarea rapida. Dezavantajul principal il reprezinta costul mai ridicat in comparatie cu un imprumut normal si ca dobanda poate fi diferita daca situatia solicitantului reprezinta un risc mai ridicat pentru IFN. Solicitati o oferta pentru un imprumut:

Completati o cerere online pentru a primi o varianta de creditare >>CLICK AICI<<

Refinantare restantieri 2018
Refinantarea restantierilor este posibila in majoritatea cazurilor insa, in unele cazuri costul creditului poate creste. Refinantarea poate fi folosita pentru a maximiza/diminua perioada de creditare sau pentru a solicita o suma in plus; pentru a plati mai multe rate in avans.

Citeste: Cum afli daca esti rau platnic, istoricul din Biroul de Credit si scorul FICO!

Credit restantieri salariati, credit restantieri pensionari, restantieri persoane fizice, restantieri firme, credit fara acte

Cautari recente:

  • credit fix
  • aengy bank
  • Car faur
  • credit europe bank iasi
  • imprumuturi nebancare care nu solicita biroul de credite
  • muciro://3861827235716500
  • ocean credit