Biroul de Credit 2020. Stergere date. Lista restantieri. Scor FICO.

Biroul de Credit 2020
Biroul de credit administreaza datele referitoare la comportamentul tau de plata al creditelor, date atat pozitive cat si negative, furnizate de catre banci si de catre institutiile financiare nebancare (IFN-uri).

Stergere date Biroul de Credit 2020
Daca ai fost raportat pentru o restanta la Biroul de Credit, informatiile sunt pastrate timp de 4 ani, indiferent ca tu ai platit intre timp banii respectivi. Biroul de Credit specifica exact situatiile exceptionale in care datele pot fi sterse, in mod gratuit, astfel ca nu este indicat sa apelezi la diverse firme care “te asigura” ca vor obtine acest rezultat contracost. Situatiile sunt urmatoarele:
– Expira perioada de stocare a datelor....


Stergerea se face in mod automat de catre Sistemul Biroului de Credit
– Datele au fost prelucrate cu nerespectarea prevederilor legale. In acest caz, stergerea datelor se va face, la cererea intemeiata a persoanei vizate, de catre baca sau IFN-ul care le-a inregistrat;

Lista restantieri 2020
Pentru a genera situatia din Biroul de Credit, urmati tutorialul de AICI

Scor FICO Biroul de Credit 2020
FICO Score de la Biroul de Credit este un numar format din 3 cifre (300-850), rezultat in urma procesului statistic care prelucreaza informatiile referitoare la creditele inregistrate in Sistemul Biroului de Credit despre o persoana vizata (un solicitant sau un detinator de credit).