Calculator credit nevoi personale FirstBank. 3000 – 140.000 Lei

Poți aplica pentru Creditul de Oriunde, 100% online, direct de pe telefonul tău, prin aplicația First Bank.

CONFORT SI SIGURANTA
Planurile tale merg la sigur cu dobânzi fixe pe întreaga durată de rambursare. Creditul de oriunde este un credit destinat nevoilor tale personale, inclusiv dacă dorești să refinanțezi unul sau mai multe credite de consum sau cu garanție reală. Și pentru că sunt visurile tale – nu trebuie să prezinți niciun document justificativ pentru modul în care dorești să utilizezi banii.

REDUCERI CUMULATIVE
Încasează-ți veniturile lunare într-un cont First Bank și poți să ai reduceri de până la 30% la dobândă, plus un discount de fidelitate anual. Fie că alegi dobândă fixă sau variabilă, noi îți punem la dispoziție toate informațiile legate de costuri. Vezi aici toate reducerile de dobândă.

Suma solicitataPerioada/LuniDAERată lunară, Lei
5000 Lei6011.62%108.83 Lei
10.000 Lei6011.62%217.66 Lei
50.000 Lei6011.06%1075.61 Lei
90.000 Lei6010.5%1913.42 Lei
140000 Lei6010.5%2976.43 Lei

Ce documente îmi trebuie ca să obțin un credit de nevoi personale?
Doar cartea ta de identitate. A ta și a co-plătitorului dacă este cazul. Iar veniturile tale trebuie să fie înregistrate în baza de date ANAF.

Până la ce vârstă pot să obțin un credit de nevoie personale?
65 de ani este vârsta maximă pe care o poți avea până la sfârșitul perioadei de creditare.

Pot să fac credit cu un prieten?
Poți să aduci cel mult un co-plătitor: soțul, soția, partenerul sau partenera cu care locuiești, un părinte, un frate, o soră, un fiu sau o fiică.

Ce venit lunar trebuie să am pentru a solicita un credit de nevoi personale?
Minimum 2.000 de lei/lună individual

Cum pot afla la ce sumă maximă mă încadrez?
Îți vom pune la dispoziție o ofertă de creditare personalizată, care conține și soluții alternative. Tu ai la dispoziție 15 zile pentru a te hotărî asupra variantei care te avantajează cel mai mult. Putem face acest lucru și la orice sediu First Bank, desigur!

Ce tip de credit pot refinanța?
Orice tip de credit acordat de către o bancă sau instituție financiară nebancară din România.

Pot face rambursări anticipate?
Sigur că da! Poți rambursa oricând orice sumă. În cazul creditelor cu dobândă fixă va fi perceput un comision de rambursare anticipată în funcție de durata rămasă până la finalul creditului.

Ce se întâmplă când rambursez anticipat o...


parte din credit?

În urma unei rambursări anticipate poți alege între reducerea proporțională a sumei lunare de plată sau reducerea perioadei de rambursare. Sau, de ce nu, o combinație între cele două!

Ce fac dacă se modifică data încasării salariului?
Poți solicita oricând schimbarea scadenței creditului fără niciun cost!
Dacă îmi refinanțez un credit, pot avea acces imediat la suma suplimentară din credit (extra-cash)?

Dacă îmi refinanțez un credit, pot avea acces imediat la suma suplimentară din credit (extra-cash)?
Poți avea acces la suma suplimentară imediat după realizarea transferului de bani pentru stingerea creditului, dacă acesta s-a făcut prin intermediul unui “Ordin de Plată Condiționat”.

Cât costă transferul banilor în cazul refinanțării unui credit?
Costurile sunt ZERO. Aceste transferuri de bani sunt scutite de orice comisioane și speze, atât în cazul Ordinului de Plată Simplu cât și în cazul celui Condiționat.

Dacă am venituri din drepturi de autor, pot obține un credit de nevoi personale?
Veniturile din drepturi de autor sunt acceptate ca surse de venit alături de cele provenite din salarii, pensii, contracte de mandat, activități independente, contracte de management, contracte de agent, chirii sau rente viagere.

Pot să refinanțez un credit în EURO?
Se poate transfera suma în EURO, deși acordarea creditului se face în LEI, în contul tău curent. Vom face un schimb valutar la cursul băncii ca să poți refinanța orice credit în valută.

Ce se întâmplă dacă nu mai pot respecta condiția de virament lunar al venitului?
În acest caz vei pierde reducerea de dobândă acordată inițial.

Ce beneficii am dacă achiziționez produsul de asigurare dedicat?
Pe lângă beneficiile oferite de elementele de protecție, puteți beneficia, de asemenea, de o reducere de dobândă de 1% la rata dobânzii. La această reducere se pot adăuga reduceri suplimentare dacă decideți să primiți venitul dvs. lunar (1%) sau să vă rambursați împrumutul de la o altă bancă (0,5%).

Ce riscuri sunt acoperite de polița de asigurare de viață?
În cazul în care obții venituri din salarii, riscurile asigurate sunt cele de pierdere involuntară a locului de muncă și deces din orice cauză, iar în restul situațiilor, se asigură riscurile de deces din orice cauză și invaliditate totală permanentă din orice cauză.