Credit pentru restantieri 2021 – Imprumut cu istoric negativ in Biroul de Credit [CLICK]

Majoritatea bancilor si unele IFN-uri vor respinge cererea de creditare daca solicitantul este restantier. Stergerea/ rectificarea datelor din Biroul de Credit poate fi o solutie, insa daca nu exista date deloc poate fi un criteriu de respingere.

Valoare: 5000 – 23812 Lei
Perioada: 1 – 5 ani
Dobanda fixa: 9.9%
DAE: 11.74%
Comision analiza: 200 Lei

Pentru un credit in valoare de 20.000 lei, cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare (9.90%), contractat pe o perioada de 5 ani, platesti o rata lunara de 423,96 lei, numarul ratelor fiind 60. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 10,84%, costul total al creditului este 5.637,43 lei, iar valoarea totala platibila va fi...


de 25.637,60 lei. Perioada minima de rambursare a creditului este 12 luni, iar perioada maxima de rambursare a creditului este 60 de luni.

Daca sunteti restantier cel mai simplu ar fi sa solicitati un imprumut mic, pentru care dobanda va fi cu siguranta mult mai mare in cazul in care va fi aprobat urmand sa inregistrati date pozitive. Creditarea solicitantilor cu istoric negativ va fi intotdeauna mai scumpa, insa ajuta la cresterea scoringului pentru eventualele imprumuturi viitoare dorite.

Pentru o solutie de creditare completati o cerere aici: http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/

Tutorial video pentru stergerea datelor din Biroul de Credit: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/blog/stergerea-datelor-din-biroul-de-credit-2019-gratuit-online-in-cateva-minute-click/

Cautari recente:

  • www banci care dau credite ps cu handicap restanțieri ro