Credit cu raspuns pe loc. Imprumut cu buletinul pentru restantieri 2020.

Avem cea mai buna, rapida si cu un cost avantajos varianta de creditare rapida cu buletinul, valabil pentru majoritatea restantierilor in functie de intarzierile si sumele datorate in Biroul de Credit. Avantajul acestei solutii de creditare este ca verificarea situatiei se face automat si raspunsul este primit pe loc, stiind ce suma puteti imprumuta si pe ce perioada maxim.

Afla scorul si aplica
Simpla conectare in platforma cu numarul de telefon, confirmarea identitatii printr-un SMS de confirmare genereaza scorul dumneavoastra din Biroul de Credit, in functie de care primiti o oferta de creditare, in functie de nevoile dumneavoastra.

Creditare in 3 pasi simpli:
1) Dupa introducerea datelor necesare, de baza (CNP, numar de telefon etc) aflati scorul de creditare.
2) Calculam daca va incadrati la ofertele noastra; primiti o oferta de imprumut preaprobata pe baza scorului calculat.
3) Dupa ce analizati oferta primita, completati o cerere online si obtineti banii imediat.

Acest serviciu de creditare este disponibil nonstop si aveti nevoie doar de cartea de identitate, totul fiind automat si instant.

Ce este un credit online?
Este...


cea mai simplă metodă prin care poți obține fix banii de care ai nevoie pentru a-ți rezolva urgențele. Poți obține un credit online în doar câteva minute și fără să fie nevoie să ieși din casă.
– Depui cererea 100% online, din confortul casei tale
– Împrumuți până la 4500 lei
– Primești banii rapid, în câteva minute
– Îi poți rambursa în o lună sau trei luni, în funcție de creditul ales

Aplici de unde vrei, când vrei. Poți accesa un credit online indiferent unde te afli, iar banii ajung rapid pe cardul tău de salariu. Nu este nevoie să ieși din casă sau stai la coadă la ghișee. Păstrează timpul prețios pentru tine și pentru activitățile care îți fac plăcere.

Exemplu calcul:
Dobânda totală este de 11,94%. În cazul unui credit de 1000 lei vei plăti un cost de 119,4 lei. Astfel suma totală de rambursat va fi 1119,4 lei.

De ce suma aveti nevoie? Completati acum o cerere pentru a primi o oferta >>CLICK AICI<<