Linie de credit pentru 24 de luni cu 0% dobanda in primele 30 de zile! Credit rapid online cash sau in cont!

CreditPrime este un nou serviciu online introdus pe piața din România, care îți va schimba total percepția despre creditare. Poți aplica pentru un credit direct pe site-ul nostru, iar procesul va dura doar câteva minute. Imediat după înregistrare, ți se va crea automat un cont personal, din care vei avea acces la oricare dintre serviciile noastre: afli statusul ultimei solicitări de creditare, situația liniei de credit curente, istoricul tuturor creditelor tale anterioare, soldul disponibil, precum și sumele de plată datorate la scadență, și desigur informații despre oferte și promoții. La CreditPrime, te bucuri de cea mai relaxată linie de credit. Alegi exact cât vrei să rambursezi la scadență: fie minimul de plată, fie mai mult. Fără niciun fel de presiune asupra bugetului tău lunar!

Convenabilitate si decizie rapidă
Aplici online sau la telefon, in câteva minute afli dacă ți se aprobă limita de credit.
Nu este nevoie sa stai la cozi interminabile, defapt, nici nu este nevoie sa iesi din casă.

Folosești banii cum vrei
Depinde de tine cum folosești banii: poți să îi retragi în totalitate, poți folosi doar o parte din limita aprobată, sau poți retrage doar o...


parte din limită folosind contul tău personal.
Cel mai important lucru insa este, că plătești doar ce ai cheltuit. Ca și un card de credit virtual.

Flexibilitate și simplitate
Poți alege cum primești banii: pe card, în cont bancar sau în numerar
Poți alege să achiți datoria plătind lunar doar suma minimă de plată, o modalitate prietenoasă cu portofelul tău. Sau poți face plata integrală oricând dorești.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 500 lei
Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 3963.35%
Dobânda: 1299.54 lei
Suma totală de plată: 1799.54 lei.
DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Cum aplici?
1. Aplică acum
100% online. De oriunde te-ai afla.
2. Primeşti decizia de creditare
100% rapid. Mai exact, în maxim 2 minute.
3. Încasezi banii
100% sigur. Pe card, în cont sau cash în rețeaua BCR.