Cerere de creditare online

Completati datele necesare cererii de creditare

SELECTATI:


 • De ce un broker de credite online?

  Pe langa serviciile de consultanta financiara oferite gratuit, iti punem la dispozitie un agregator pentru produsele de creditare. Toate produsele de creditare oferite de partenerii nostri Banci sau Institutii Financiare Nebancare, la care te incadrezi, vor fi listate centralizat.

 • Am restante in Biroul de Credit. Pot solicita un credit?

  DA. Indiferent de situatia ta financiara, poti aplica pentru un imprumut. Vom incerca sa gasim o solutie de creditare pentru nevoile tale. Daca nu vom reusi, iti vom oferi consultanta GRATUIT pentru a ajunge din nou creditabil.

 • Oferim consultanta online sau fizic, in functie de acoperire!

  Desi online este mai simplu, mai rapid, in unele orase putem oferi consultanta financiara gratuita si fizic. Extindem constant zona de acoperire insa, daca nu suntem disponibili in orasul tau te putem ajuta online. In cazul in care avem acoperire fizica in orasul tau te vom informa de acest lucru dupa ce primim cererea ta de creditare.

 • Pot alege produsul de creditare dorit?

  Sigur. Dupa ce primim solicitarea ta, vom identifica solutiile potrivite din portofoliul nostru si te vom informa. Vei putea alege solutia dorita in functie de costuri sau preferinte. Poti de asemenea sa renunti in orice moment la solicitarea ta daca nu ai semnat un contract cu unul din partenerii nostri.

 • Pot renunta la cererea de creditare?

  DA, oricand si gratuit. Suntem constienti ca nevoile tale se pot schimba in orice moment, de aceea iti oferim posibilitatea direct din cont sa renunti oricand la cererea de creditare. Poti aplica din nou oricand pentru un credit nou.

 • Cum pot aplica la un credit?

  Am incercat sa facem cat mai simplu acest proces. Dupa autentificarea cu numarul de telefon, vei putea inregistra solicitari de creditare pentru tine sau pentru afacera ta. Vom prelua majoritatea datelor necesare din baza noastra de date sau din baze de date externe (ANAF pentru afaceri) pentru a simplifica cat mai mult acest proces. Dupa ce avem solicitarea ta, o vom procesa si te vom notifica de fiecare data cand sunt noutati.