Cerere credit:


Intrebari frecvente:

 • De ce sa apelezi la un broker de credite?

  Găsirea unui credit bancar potrivit poate fi o provocare. Cu toate acestea, un broker de credite poate fi o resursă valoroasă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun credit pentru nevoile și circumstanțele dvs. financiare. Un broker de credite este o persoană sau o companie specializată în furnizarea de servicii de intermediere financiară pentru clienți care caută împrumuturi.

  Mai mult decât atât, un broker de credite poate ajuta la pregătirea documentelor necesare pentru aplicarea pentru un împrumut și poate explica termenii și condițiile împrumutului, astfel încât să înțelegeți exact ceea ce semnați. Serviciile noastre sunt absolut gratuite si nu percepem nici-o taxa.

 • De ce solicitam confirmarea numarului de telefon?

  Ne dorim un mediu sigur pentru utilizatori, de aceea investim in securizarea datelor. Prin autentificarea in 2 pasi si criptarea datelor in baza noastra de date, reducem la minim accesarea neautorizata.

 • Cine poate aplica?

  Oferim solutii de creditare pentru persoane fizice dar si pentru firme, PFA, II etc. Chiar si daca exista restante in Biroul de credit, vom incerca sa gasim o solutie. In cazul in care nu reusim vom recomanda metode pentru imbunatatirea istoricului pentru a fi posibila aplicarea la creditul dorit in cel mai scurt timp.

 • Cum pot aplica pentru un credit pe firma?

  Dupa inregistrarea in platforma noastra si confirmarea numarului de telefon vei putea solicita o solutie de creditare pentru tine sau pentru firma ta.

 • In cat timp voi primi un raspuns?

  Dureaza cateva minute sa completezi datele necesare cererii de creditare pe platforma noastra. Dupa ce avem datele tale, le vom procesa automat sau daca este necesar va interveni un consultant. Daca datele sunt complete si corecte vom reveni in maxim 24 ore cu solutiile recomandate.

 • Daca am deja credite, mai pot aplica?

  Dupa inregistrare vom solicita cateva date cum ar fi: suma creditelor active, rata lunara, venit net, venituri auxiliare etc. In functie de aceste informatii vom calcula gradul maxim de indatorare reglementat de Banca Nationala si gradul maxim de indatorare recomandat de noi. Vom genera un raport cu rata lunara maxima pe care o poti avea si suma maxima pe care o poti imprumuta, in functie de tipul de credit.

 • Am restante in Biroul de credit. Pot sa mai aplic?

  Raspunsul este DA. Avem variante de creditare pentru unele situatii insa, daca nu gasim o solutie vom incepe "repararea istoricului de creditara" prin metode stabilite in functie de situatie. Deoarece noi stim exact cum este calculat scorul FICO din Biroul de credit, vom analiza situatia ta si iti vom recomanda cele mai potrivite metode pentru imbunatatirea istoricului. In cel mai scurt timp creditul dorit va fi aprobat.

 • Cine acorda imprumuturile?

  Avem acces la produse de creditare oferite de partenerii/colaboratorii nostri, unele exclusive. Imprumuturile sunt acordate de Banci sau Institutii Financiare Nebancare (IFN-uri) partenere. Desi facem eforturi pentru a oferi date cat mai corecte, uneori oferta partenerilor poate sa difere insa, poti renunta la oferta in orice moment. Solicitarea unei oferte prin platforma noastra nu implica nici-o obligativitate si nici-un cost. Absolut toate serviciile noastre sunt gratuite.