CallCenter credite nonstop. Suni la orice ora si afli detalii despre cererea ta.

Deoarece dorim sa oferim servicii de intermediere credite bancare/nebancare la un nivel cat mai inalt, am implementat serviciul de suport telefonic non stop. Da, acum poti suna la orice ora pentru a afla detalii despre cererea ta de creditare sau poti accesa contul de pe platforma noastra SolutieCredit.Ro

Cum functioneaza?
In primul rand trebuie sa inregistrezi un cont in platforma SolutieCredit.Ro dupa care poti solicita o oferta de creditare pentru nevoile tale. Cererea de credit este defapt un formular unde ne vei oferi cateva date despre creditul pe care il doresti si cum te putem contacta. Dureaza de obicei 2-3 minute.

Dupa completarea cererii online de creditare si trimiterea ei, vei vedea statusul in contul tau. Vei putea accesa oricand platforma SolutieCredit.Ro pentru a vizualiza statusul cererii sau ne poti suna la numarul 0373/760.520 oricand, indiferent de ora. In cazul in care doresti sa iei legatura cu un consultant, vei putea face solicitarea online sau telefonic si vom programa o discutie.

Urmeaza sa procesam  cererea ta si sa iti oferim una sau mai multe solutii de creditare, in functie de mai multi factori (locatie geografica, scoring, tip credit, grad indatorare etc.). Pentru a afla statusul cererii poti accesa contul tau sau poti suna la numarul de telefon 0373/760.520. Iti vom oferi informatii automat despre cererea ta doar in cazul in care ne suni de pe numarul completat in cererea de creditare.

Cat costa serviciile de intermediere?
Nimic. Serviciile noastre de intermediere nu costa nimic deoarece noi suntem remunerati de institutiile bancare si nebancare. Acesta poate fi un motiv in plus pentru care sa apelezi la un broker de credite.

Pe langa faptul ca serviciile noastre sunt absolut gratuite iti oferim libertatea de a alege solutia de creditare dorita (numarul si tipul ofertelor difera in functie de mai multi factori). De asemenea, poti refuza fara nici-o obligatie toate ofertele oferite de noi sau poti solicita sa ramai in asteptare urmand sa revenim indata ce gasim oferta potrivita. Completeaza chiar acum cererea de creditare!